Ima li opozicije u Gornjem Milanovcu?

Ima li opozicije u Gornjem Milanovcu?

Ćutanje 48 odbornika gornjomilanovačkog parlamenta Kristina Milošević, odbornica Grupe građana „Mladi Milanovca”, smatra sramotom za ovu instituciju i podseća da odbornici treba da budu glas naroda

0

Na prethodnoj sednici Skupštine opštine Gornji Milanovac, Kristina Milošević, odbornica Grupe građana „Mladi Milanovca”, suočila je vlast sa, kako ona tvrdi, brojnim nepravilnostima, ali nije dobila ni komentare ni odgovore na svoje izlaganje. Bez obzira na to što je praktično ostala jedini opozicioni odbornik u gornjomilanovačkoj Skupštini, Kristina Milošević naglašava da će nastaviti svoju opozicionu borbu jer smatra da su odbornici odgovorni građanima koji su ih birali.

„Mnogo je neregularnosti”

– Skupština opštine Gornji Milanovac ima 49 odbornika, a na sednicama se ne čuje ničiji glas osim mog i predsednika opštine koji nije odbornik nego je tu u funkciji predsednika opštine. Mislim da je to sramota za jedan takav lokalni parlament jer se na sednicama Skupštine ne razmatraju nevažne teme. Štaviše, radi se o stvarima koje su veoma bitne za našu lokalnu zajednicu. Pri tom, odbornici su izabrani da bi bili glas naroda. Nadam se da će se to promeniti, a do tada ja svakako planiram da kritikujem sve nepravilnosti i da o njima upoznajem javnost. Ima mnogo neregularnih radnji i građani imaju pravo da o tome sve znaju, rekla je Milošević.

POSTAVI ODGOVOR