autocacak1lakodokola-430x95

VESTI

Ukinuli Savet za privredu kako bi ostali na vlasti

Krajem prošle godine, kada je došlo do nesporazuma između gradske vlasti u Čačku i ovdašnjih privrednika, gradonačelnik Vojislav Ilić je dao obećanje da će Branka Lazovića, predsednika Saveta za privredu smeniti sa ove dužnosti jer je u jednom javnom obraćanju uputio niz neprimerenih kritika na račun čačanskog privrednika Miodraga Kostića.
Opširnije...
Pročitano 8 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Radojević i dalje podržava Nebojšu Jovanovića

Odgovornost Nebojše Jovanovića, direktora Gradca, za donošenje pojedinih odluka u ovom javnom preduzeću, već danima su tema kojom se bave opozicione, ali i vladajuće strukture u Čačku.
Opširnije...
Pročitano 7 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Položaj čačanskih penzionera teži nego ikad

Iako vlasti u Čačku godinama obećavaju izgradnju doma za stare, koji bi funkcionisao pod okriljem lokalne samouprave, takva ustanova u gradu na Moravi do danas nije sagrađena.
Opširnije...
Pročitano 20 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Poplavljenima zabranjen pristup skupštinskoj govornici

Predstavnicima čačanskog Udruženja „Poplavljeni 1964. i 2014.“ ni ove nedelje predsednik Skupštine Čačka, Veljko Negovanović, nije dozvolio da se obrate rukovodstvu grada, odbornicima, a pre svega javnosti kako bi ukazali na dugogodišnji problem nebrige o održavanju priobalja Morave i kanala, zbog koje je, kako tvrde u ovom udruženju, prošle godine poplavljeno oko 400 domaćinstava u Ljubiću.
Opširnije...
Pročitano 34 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kaona nema autobuski prevoz

Meštani Kaone su već dva meseca bez autobuskog prevoza jer je kraljevački „Autotransport“ ukinuo sve linije ka ovom dragačevskom selu čiji stanovnici, zbog blizine Kraljeva gravitiraju ka ovom gradu.
Opširnije...
Pročitano 42 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

DS traži smenu Nebojše Jovanovića

Većina tačaka dnevnog reda ovonedeljnog zasedanja Skupšine grada Čačka je protekla u senci rasprava oko odgovornosti i smene Nebojše Jovanovića, aktuelnog direktora JP „Gradac“. Odgovarajući na ranije optužbe na račun njegovog rada, Jovanović je pre dve nedelje izjavio da su pod njegovim rukovođenjem u ovom preduzeću zabeleženi najbolji, ikad ostvareni rezultati. Dragan Brajović, predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Čačku, smatra da postoje brojni razlozi zbog kojih bi Skupština trebalo…
Opširnije...
Pročitano 50 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Potpisan ugovor sa izvođačem radova za izgradnju gondole na Zlatiboru

U Čajetini je danas potpisan ugovor između ove opštine i preduzeća „Jedinstvo“ iz Sevojna o izgradnji gondole koja će povezati centar Zlatibora sa Tornikom.
Opširnije...
Pročitano 43 puta
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)