Претрага
[rstr_selector]

Интензивиран рад на наплатним станицама, сви канали у функцији 24 сата

ЈП „Путеви Србије“ је саопштило да спремно дочекује овај викенд када се, због повратка грађана са годишњих одмора, очекују гужве на свим путним правцима у земљи. Наводе да је интензивиран рад на наплатним станицама, да сви наплатни канали, канали за дистрибуцију картица и канали за електронску наплату путарине раде 24 сата дневно без паузе, док повећан број инкасаната обезбеђује несметан пролазак возила на ауто-путевима.

Приликом кретања на пут треба имати у виду да радови на путевима успоравају вожњу и условљавају задржавања на појединим путним правцима.

Актуелни су радови на насипању банкине на државном путу, деоница Паковраће – Прељина у смеру ка Прељини. Изводиће се до 31. августа, од 7 до 17 часова, а за саобраћај ће бити затворена зауставна трака.

На деоници пута Чачак-Горичани, у току су радови на поправци плочастог пропуста у Горичанима, и изводиће се до 22. септембра уз наизменично пропуштање возила.

До 31. октобра, у времену од 7 до 17 часова, радиће се на санацији моста преко Горевничке реке у Горњој Горевници, деоница пута Брезна-Трбушани. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

Радови на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима изводе се до 15. септембра, а саобраћај се од 7 до 17 часова на мосту одвија наизменичним пропуштањем возила уз семафорску сигнализацију.

Поделите вести