[rstr_selector]

Искључења струје на територији Чачка и Драгачева

Према информацији из Диспечерског центра Електродистрибуције Чачак данас ће се изводити радова на санацији квара на електроенергетском каблу који ствара проблеме са електроснабдевањем у стамбеној згради број 20 у Улици Коче Анђелковића. Радови ће се изводити од 8 до 14 часова, а у том периоду потрошачи на овој адреси ће остати без струје.

За данас су најављени и радови на редовном одржавању трафостаница и далековода због којих ће од 9 до 16 часова без струје бити део Милићеваца око Дома и школе, засеоци Обрадовићи, Ниџовићи, Пантовићи и Васовићи, а у Ракови ће без напона остати део око Дома, школе и засеок Бошковићи. У истом периоду струја ће бити искључена на Овчару, у Дучаловићима, Марковици, Ртарима и Негришорима, као и у манастирима Тројице и Сретење.

У Драгачеву су јутрос регистровани кварови на нисконапонској мрежи у Доњем и Горњем Дубцу где потрошачи немају по једну фазу. Екипе су на терену, раде на санацији кварова и очекује се да ће нормализација у електроснабдевању бити успостављена у току преподнева, сазнајемо из погона Електродистрибуције у Гучи.

Поделите вести