[rstr_selector]

Искључења струје на територији Моравичког округа најављена за данас

Према најави из Диспечерског центра Електродистирбуције Чачак, данас ће због радова у трафостаници без струје бити потрошачи у средњој Атеници од 8 до 15 часова. Због  радова на мрежи ниског напона од 8 до 13 часова струју неће имати потрошачи у Прељини око „Аутогаранта”, а од 8 до 16 часова потрошачи у Врнчанима, Јанчићима, Рошцима и Цагањама због радова на изградњи новог далековода. Данас ће се изводити и радови на реконструкцији мреже ниског напона, због којих ће од 9 до 16 часова струја бити искључена потрошачима у Остри који се напајају са трафостанице Кула, на изводу према Трепчи.

На територији Горњег Милановца, од 9 до 12 сати без струје ће бити потрошачи у Улици кнеза Александра код тенка, а од 9 до 15 часова део Полома, који се напаја са трафостанице Драшкића брдо. За данас и сутра су планирани радови на мрежи због којих ће од 9 до 16 часова струја бити искључена у засеоку Дробњаковићи у Накучанима.

У Драгачеву ће због радова на раскресу растиња у траси далековода од 8 до 17 часова без струје бити купци у Дљину.

У Ивањици се до сутра изводе радови на мрежи ниског напона због којих се у времену од 8 до 16 часова струја искључује потрошачима у делу Косовице, у засеоку Орестијевићи.

Поделите вести