Isključenja struje u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Požegi

Isključenja struje u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Požegi

0
Foto: Pixabay
Elektrosnabdevanje

Zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biće potrošači u Donjoj Gorevnici i delu Mrčajevaca, naselje oko vašarišta i „Šmita“.
Zbog radova na ugradnji novih mernih mesta od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biće potrošači u naseljima Biorci i potes Ključ.
Na području Gornjeg Milanovca danas će bez struje biti potrošači od Nevada i dela Grabovice prema Vrbavi i Vraćevšnici zbog radova na dalekovodu koji će se obavljati od 9.00 do 14.00 časova.
U Ivanjici su za danas planirani radovi na dalekovodu u vremenu od 09.00 do 14.00 časova, a bez struje će biti potrošači u Ulici Cvetka Zečevića od semafora do solitera.
Planiranih isključenja ima i u Požegi gde će od 09.00 do 14.00 časova do bez struje biti Kalenić, Zaselje, Dobrinja, Ježevica, Mršelji, Duškovci, Tometino polje i Ljutice.

Vodosnabdevanje

Na vodovodnoj mreži u Čačku nema kvarova, tako da je snabdevanje vodom uredno.
U Gornjem Milanovcu su u toku radovi zbog kojih će od 08 do 14.00 časova bez vode će biti deo Ulice Vuka Karadžića – od Drinčićeve do Proleterskih brigada, Rada Končara i deo Prvomajske, od 08 do 15.00 časova voda će biti zatvorena u ulicama Jovanke Radaković, Save Kovačevića, Nemanjinoj, Nušićevoj i Milutina Todorovića – Žice, a od 08 do 12 sati dolaziće do povremenih prekid u snabdevanju vodom u Solunskoj ulici.

Bioprognoza

Očekuje se nastavak povoljnih biometeoroloških prilika za većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim i nervno labilnim osobama. Koncentracija se preporucije učesnicima u saobraćaju.

Stanje na putevima

Prijatne dnevne temperture doprinose nesmetanom odvijanju saobraćaja. Umeren broj vozila prisutan je na autoputevima zbog čega nema zadržavanja na naplatnim stanicama, a slično je i na putevima I i II reda na kojima nema vanrednih zastoja i prekida.
Na deonici Takovo – Preljina danas  od 10.00 do 15.00 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju. U toku radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna traka, u smeru ka Preljini.
Danas će od 9.00 do 19.00 časova saobraćaj biti obustavljen na deonici Beranovac – Goč, u mestu Kamenica, zbog radova na proširenju puta. Alternativni putni pravac za vreme obustave je put koji vodi preko Vrnjačke Banje.
Završeni su radovi na deonici od Brzeća do Rendarske krivine na Kopaoniku, saobraćaj je normalizovan, a prilaz Kopaoniku iz pravca Jošaničke banje i dalje nije moguć zbog radova, a obustava će na ovoj deonici trajati do 1. novembra.
Druga etapa Međunarodne biciklističke trke kroz Srbiju vozi se danas od Mionice do Čačka kroz Županjac, Ljig, Gornji Milanovac, Knić, Mrčajevce i Preljinu, pa će u vremenu od 12 do 16 časova saobraćaj kroz ta mesta biti usporen.
Prema informacijama Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja, dok se na teretnim vozila zadržavaju duže na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR