[rstr_selector]

Isključenja struje u Čačku i Gornjem Milanovcu

Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže u vremenu od 9 do 14 časova bez električne energije biće potrošači u Prijevoru oko stare železničke stanice.

Od 9 do 14 časova i 30 minuta struje neće imati potrošači u Gornjoj Atenici i Kulinovcima zaseok Čukara. U Mrčajevcima i Donjoj Gorevnici struje neće imati u vremenu od 10 do 14 časova zbog radova na dalekovodu.

Zbog planiranih radova na elektromreži u Gornjem Milanovcu, danas će u vremenu od 8 do 11 sati bez struje ostati sledeće ulice: Vuka Karadžića do Drinčićeve i Dragana Jevtića do broja 34, Miloša Velikog do Kursuline i Vojvode Milana Obrenovića do ulice Heroja Draževića.

Od 11 do 14 časova planira se isključenje u ulicama Dragana Jevtića do broja 44, Kursulinoj od Miloša Velikog do broja 25 i Boška Buhe do Drinčićeve, kao i u Ekonomskoj školi.

Do kratkotrajnog prekida u snabdevanju električnom energijom u trajanju od sat vremena od 9 do 10 sati doći će u Vrnčanima, Sinoševićima, delu Nakučana i Donjim Branetićima, a od 9 do 11 sati u zaseoku Veskovići u Gornjim Banjanima.

Od 09 do 16 časova struje neće imati zaseok Veskovići u Vrnčanima.

Поделите вести