[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Isključenja vode u delovima Karađorđeve, Kralja Petra I i Filipa Filipovića

Vodosnabdevanje

Prvodaa-servis-obrema informaciji iz čačanskog Vodovoda zbog radova na prevezivanju na novu vodovodnu mrežu u toku dana je moguće povremeno iskjučenje vode u ulicama Kralja Petra Prvog od ulice Filipa Filipovića do Cara Dušana i u Karađorđevoj gde je postavljena i privremena vertikalna signalizacija na koju učesnici u saobraćaju moraju obratiti pažnju. U Ulici 8. marta zbog kvara na vodovodnoj mreži moguće je kratotrajno zatvaranje vode do završetka radova. U ostalim delovima našeg vodosistema snadbevanje vodom je redovno.

Hitna pomoć

hitnaPomoć lekara u čačanskoj Hitnoj pomoći u toku prethodna 24 sata zatražilo je 35 pacijenata, a u isto vreme lekari su obavili i 41 kućnu posetu. U Gornjem Milanovcu Hitna pomoć je intervenisala sedam puta na terenu, a u ordinaciji je evidentiran 31 pregled, dok su ivanjički lekari obavili 48 ambulantnih pregleda, tri kućne posete, a jedan pacijent je prebačen na dalje lečenje u čačansku bolnicu.

Bioprognoza

bioprognozaOčekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Izvestan oprez se savetuje osobama sa obolјenjima srca. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i poremećaj sna. Preporučuje se umerena fizička aktivnost i opreznost učesnicima u saobraćaju.

Porodilište

beba-servis-porodilste-obrU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su dve bebe dečak i devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu već nekoliko dana nije bilo porođaja.

Uprava saobraćajne policije

stop2Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije u Čačku, u toku prethodna 24 sata na putevima u Moravičkom okrugu nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarkse kontrole biće tokom celog dana i naredne noći na gradskim saobraćajnicama u Čačku.

 

Поделите вести