[rstr_selector]

Isključenja vode u većem delu Gornjeg Milanovca

Vodosnabdevanje

Jutros je u Ulici Gavrila Principa u Čačku registrovan kvar na vodovodnoj mreži. Radovi na saniranju obavljaće se u toku pre podneva, a za vreme popravke moguće je kratkotrajno zatvaranje vode u ulici.
U Gornjem Milanovcu će zbog radova na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži do 12.00 sati bez vode biti potrošači u Radničkoj ulici, a u delu Sinđelićeve, od Rajićeve do kraja ulice, mogući su kratki prekidi u snabdevanju vodom u prepodnevnim satima.
Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u Ulici Vuka Karadžića, do 19.00 časova će dolaziti do povremenog zatvaranja vode u toku dana u sledećim ulicama: Vuka Karadžića, od Drinčićeve do 1300 kaplara sa poprečnim ulicama, Baba Višnjinoj, Gospodar Jevremovoj, Stanimira Ralovića, Prvomajskoj, Gavrila Principa, Rige od Fere, Proleterskih brigada, Mladena Žujovića, Vojvode Bojovića, Ulici 17. septembra, u delu Neškovića naselja, Đenerala Milića, gornjem delu Ulice Dragana Jevtića i naselju Perovo Brdo.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biće potrošači u Katrzi i delu Mrčajevaca, zaseoci Tošići, Terzići i Krnjine. Planirani su i radovi na dalekovodu zbog kojih će od 09.00 do 13.00 časova bez stgruje biti potrošači u Vranićima i delu Milićevaca oko milićevačke reke i farme.
Na području Gornjeg Milanovca od 09.00 do 14.00 časova bez struje će biti zaseoci Trifunovići i Ridovi brdo u Pranjanima.

Bioprognoza

Povolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Preporučuje se adekvatno odevanje i umerena aktivnost. Učesnicima u saobraćaju se savetuje pažnja.

Stanje na putevima

Prohodnost puteva je dobra, saobraćaj je umerenog izntenziteta i danas će se odvijati po suvim kolovozima. Na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure moguća je pojava sitnih odrona.
Na Auto-putu Miloš Veliki na deonici Takovo – Preljina izvode se radovi na košenju razdelnog pojasa, zbog čega će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, a zbog radova na putu u smeru ka Preljini, za saobraćaj će biti zauzeta vozna saobraćajna traka. Ti radovi će se izvoditi u pokretu i biće udaljeni nekoliko kilometara od zone radova koji se izvode u razedelnom pojasu.
Sutra će od 9.00 do 19.00 časova, biti obustavljen saobraćaj na deonici Beranovac – Goč, u mestu Kamenica, zbog radova na proširenju puta. Alternativni putni pravac za vreme obustave je preko Vrnjačke Banje.
Zbog održavanja „61. Međunarodne biciklističke Trke kroz Srbiju“, koja startuje danas u Požarevcu, biciklisti će biti prisutni na putnom pravcu Požarevac – Mala Krsna – Krnjevo – Smederevska Palanka – Natalinci – Topola – Aranđelovac – Progoreoci – Lazarevac -Županjac – Mionica. Na toj deonici saobraćaj će biti usporen od 12.00 do 16.00 časova.
Prema podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima nema čekanja dok se na teretnim vozila zadržavaju duže na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj i Hrvatskoj.

 

Поделите вести