Ivanjica beleži veliku turističku posetu

Ivanjica beleži veliku turističku posetu

0

Smeštajni kapaciteti u Ivanjici, Kušićima i Katićima, u vreme novogodišnjih i božićnih praznika bili su skoro potpuno popunjeni, što je nagoveštaj dobre turističke sezone.

– U Ivanjici se godišnje zabeleži oko 100.000 noćenja, a najveće interesovanje gostiju je za smeštaj u seoskim domaćinstvima, ističe Miloje Ostojić, marketing menadžer u opštinskoj Turističkoj organizaciji.

– Svi hotelski kapaciteti u Ivanjici, Kušićima i Katićima bili su rasprodati desetak dana pre Nove godine, a kapaciteti u privatnom smeštaju rasprodati su pre nekoliko meseci. Reč je o sadžajima koji su traženi kako u letnjoj tako i zimskoj sezoni, a veoma su traženi pred praznike kao što su Nova godina, 1.maj i Uskrs. Mi u Turističkoj organizaciji posebno smo ponosni na privatni smeštaj, tj. seoska turistička domaćinstva koja gostima nude ekskluzivni smeštaj apartmanskog tipa i primaju najzahtevnije goste.Turistima je u Ivanjici na raspolaganju oko 1.000 kreveta u svakom trenutku. Zadovoljni smo posetom gostiju tokom proteklih praznika, a to je nagoveštaj i dobre turističke godine, kaže Miloje Ostojić, marketing menadžer u opštinskoj Turističkoj organizaciji.

POSTAVI ODGOVOR