Izboden mladić u centru Čačka

Izboden mladić u centru Čačka

Policijska uprava se ne oglašava saopštenjem, ali su potvrdili da se napad, u kojem je jedan muškarac teško povređen, dogodio; dok u Bolnici kažu da su povrede nanete nožem, policija to za sada samo pretpostavlja

0

U Policijskoj upravi u Čačku potvrđeno je da je sinoć oko 18.00 časova u Železničkoj ulici teško povređena jedna muška osoba. Pretpostavlja se da su povrede nanete nožem, a u policiji kažu da intenzivno tragaju za počiniocem, ali da još neće davati zvanično saopštenje. Portparolka čačanske Opšte bolnice, doktor Biljana Kočović, kaže da je povređeni muškarac u toku noći operisan i da je van životne opasnosti.

Nekoliko rana na telu

– Sinoć je u Urgentni centar primljen mladić sa teškim povredama nanetim ubodima nožem. Rane su nanete na nekoliko mesta po telu: grudni koš, stomak i nadlaktica. Nakon dijagnostike, on je prebačen na odeljenje Intenzivne nege. U toku noći je operisan i za sada je njegovo stanje stabilno. Za sada je van životne opasnosti, izjavila je portparolka Opšte bolnice, Biljana Kočović.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR