Izložba „Čačanske refleksije” u Domu kulture

Izložba „Čačanske refleksije” u Domu kulture

- Svako od nas prošao je nebrojano puta pored gradskih izloga, ne zapažajući odraze u istima, što nas je inspirisalo da kroz jedan sasvim novi pristup prikažemo prepoznatljive sadržaje Čačka, kaže predsednik Foto kino kluba Čačak

0
Radenko Radovanović - Gradski trg

U okviru proslave dana Grada Čačka i 40 godina od osnivanja Foto kino kluba „Čačak”, večeras će u 18 časova u Domu kulture biti otvorena izložba umetničke fotografije „Čačanske refleksije”. Vojislav Pešterac, predsednik Foto kino kluba Čačak, kaže da će biti izloženo preko 50 fotografija na kojima je prikazan neki novi pogled na naš grad.

4-milos-milekic-dva-lica
Miloš Milekić – Dva lica
Čačak kroz refleksije u izlozima

– Priređujemo zanimljivu izložbu koja do sada nije viđena u Čačku. To su čačanske refleksije, grad oslikan u izlozima. Svako od nas je prošao nebrojano puta pored ovih izloga, ne zapažajući odraze u istima, što nas je inspirisalo da kroz jedan sasvim novi pristup prikažemo prepoznatljive sadržaje Čačka, kaže Pešterac.

Vojislav Vojo Pešterac - Hotel Beograd
Vojislav Vojo Pešterac – Hotel Beograd

Večeras će biti izložene 54 fotografije koje su snimljene u poslednjih godinu dana, a njihovi autori su Radenko Radovanović, Damir Buzurović, Miloš Milekić i Vojislav Peštarac.

Damir Buzurović - Vojničina
Damir Buzurović – Vojničina
PODELI

POSTAVI ODGOVOR