[rstr_selector]

Измена режима саобраћаја између петље Таково и петље Љиг због радова у тунелу Бранчић

Променљиви временски услови утичу на одвијање саобраћаја, па и данас вожњу могу отежавати и успоравати киша и пљускови. Из Оперативног центра АМСС саопштавају да се на појединим деоницама ради на уклањању одрона, па се возачима саветује да обрате пажњу на постављену сигнализацију.

Данас и сутра ће се изводити радови на санацији одрона на деоници магистралног пута Бродарево – Жути Кук, због којих ће саобраћај бити обустављан од 9 до 11 и од 13 до 15 часова. Алтернативни путни правац је деоница Коловрат – Јабука.

Из ЈП „Путеви Србије” обавештавају да ће се данас од 10 до 18 часова изводити радови на одржавању ИТС опреме у тунелу Бранчић, на деоници ауто-пута Милош Велики, између петље Таково и петљe Љиг. Радови ће се изводити уз потпуну обуставу саобраћаја кроз леву цев тунела у смеру ка Београду, а саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев тунела.

До 15 часова ће се изводити радови на кошењу траве разделног појаса на делу ауто-пута између тунела Брђани и петље Прељина. У зони радова за саобраћај су заузете претицајне траке оба смера, а саобраћај се одвија возним тракама.

Због радова на асфалтирању, данас и сутра од 8 до 12 и од 13 до 17 часова на снази ће бити обустава саобраћаја на деоници Мехов Крш – државна граница са Црном Гором, а алтернативни путни правац је Нови Пазар – Тутин – Вуча – граница са Црном Гором.

Према информацијама из Управе граничне полиције, на путничким терминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања. Теретна возила на граничном прелазу Хоргош на излазу из земље чекају два сата, на Келебији и Бездану се задржавају три сата, на Батровцима четири, а на Шиду пет сати.

Поделите вести