Претрага
[rstr_selector]

Измењен режим саобраћаја на деоници ауто-пута између петље Прељина и петље Таково

Возаче данас очекују слични услови вожње јучерашњим, са променљивим стањем коловоза због најављених падавина, што захтева опрезнију вожњу прилагођену стању и условима на путу, саопштавају из  Оперативног центра АМСС.

Саобраћај је првог дана викенда умеренијег интензитета, на појединим деоницама возила се због радова крећу успорено, док се на неким местима користе и обилазни путеви.

Из ЈП „Путеви Србије” упозоравају на могућност појаве магле, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Због радова на изградњи бензинске станице, измењен је режим саобраћаја на деоници ауто-пута између петље Прељина и петље Таково, у смеру ка Београду. У зони радова затворена је зауставна трака, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком.

У тунелу Шарани се изводе радови на замени оштећених слојева асфалта, због којих се саобраћај одвија двосмерно  тунелом у смеру ка Београду.

У понедељак 15. маја изводиће се радови на деоници магистралног пута Пожега – Ужице,  у смеру ка Севојну. у периоду од 8.30 до 17.30 часова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, једном саобраћајном траком.

Према информацијама из Управе граничне полиције, нема задржавања на путничким терминалима.

Поделите вести