Претрага
[rstr_selector]

Измењен режим саобраћаја од петље Таково до Горњег Милановца

Најављени радови на путевима који су актуелни данас и у предстојећим данима могу успоравати вожњу, па се возачима саветује да то имају у виду и да на пут крену раније, саопштавају из ЈП „Путеви Србије”.

До 31. августа изводиће се радови на насипању банкине на државном путу, деоница Паковраће – Прељина у смеру ка Прељини. Током извођења радова, од 7 до 17 часова, за саобраћај ће бити затворена зауставна трака, а радови ће бити обезбеђени саобраћајном сигнализацијом.

Због радова је обустављен саобраћај на деоници регионалног пута који од петље Таково води до Горњег Милановца. Обилазни пут води преко Бруснице и Клатичева, а до Горњег Милановца може се и преко петље Љиг.

Данас од 13 часова саобраћај се обуставља на деоници Гојна Гора – Прањани, у Улици Теодора Јеремића, па се саобраћај одвија алтернативним правцем уз асистенцију саобраћајне полиције.

Због радова на реконструкцији моста преко реке Кладобре, измењен је режим саобраћаја на деоници Косјерић-Пожега, а током обуставе преусмерава се на државни пут па на уличну путну мрежу у Косјерићу.

До 31. октобра, у времену од 7 до 17 часова, актуелни ће бити радови на санацији моста преко Горевничке реке у Горњој Горевници, деоница пута Брезна-Трбушани. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На деоници магистралног пута Чачак – Гуча – Кратовска стена, од Парменца до Овчар Бање, до краја августа се изводе радови на редовном одржавању. Радним данима од 8 до 16 часова саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила, а викендом се враћа на редован режим.

Радови на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима изводе се до 15. септембра, а саобраћај се од 7 до 17 часова на мосту одвија наизменичним пропуштањем возила уз семафорску сигнализацију.

Поделите вести