Iznajmljivanje bicikala u Čačku po novim cenama i izmenjenim ugovornim uslovima

Iznajmljivanje bicikala u Čačku po novim cenama i izmenjenim ugovornim uslovima

Usluga iznajmljivanja bicikala u Čačku nastavlja se od 1. maja na postojećim i dve nove lokacije, a po izmenjenim cenama i ugovornim uslovima, najavljuju iz čačanskog Parking servisa

0

Čačanski Parking servis je od 2. jula do 31. oktobra prošle godine iznajmljivao bicikle na pet lokacija u gradu. Građanima je na raspolaganju bilo 75 bicikala, a od tog broja do danas Parking servisu nije vraćeno 13, kaže Dragan Grujović, koordinator poslova u ovom preduzeću.

– Trenutno se 13 naših bicikala nalazi kod sugrađana, oni ih još uvek nisu vratili, ali imamo najave da će još neki od njih to učiniti, a ostali će biti procesuirani. Trenutno se radi na popravci tih bicikala, svi se šalju na servis, biće sanirana sva oštećena, tako da će izgledati kao novi. Po ugovoru su korisnici dužni da plate oštećenja, ali s obzirom na to da oštećenja nisu velika, ovoga puta ćemo mi platiti sve popravke, kaže Grujović.

Parking servis nabavlja još 30 bicikala za predstojeću sezonu

Prema njegovim rečima, sa pružanjem ove usluge nastaviće se od maja, ali će obaveze građana prema ugovoru biti izmenjene.

– Očekujemo da 1. maja ove godine ponovo krenemo sa iznajmljivanjem bicikala, a punktovi će najverovatnije biti postavljeni na još dve lokacije, na Alvadžinici i u banji Gornja Trepča. Nabavićemo još tridesetak bicikala koje ćemo rasporediti na novim punktovima. Ono što je važno jeste da smo promenili ugovore, kao i cenovnik. Ono što smo videli kao nedostatke u tim ugovorima, sada smo otklonili. Prošle godine je cena po satu bila 30 dinara, a od ove će biti 50, u visini gradskog prevoza. Ova usluga je zaista lepo prihvaćena u našem gradu, lepa su zapažanja naših korisnika, imali smo oko 3500 iznajmljivanja bicikala. Sada smo prikupili neke neophodne informacije sa čim sve možemo da se suočavamo i koje su potencijalne poteškoće, tako da se nadamo da će ove godine biti mnogo kvalitetniji i bolji rad nego u prethodnoj sezoni, kaže naš sagovornik.

POSTAVI ODGOVOR