Izvinjenje Gradske uprave dobitnicima učeničkih i studentskih nagrada

Izvinjenje Gradske uprave dobitnicima učeničkih i studentskih nagrada

Postupajući u skladu sa praksom iz prethodnih godina, smatramo da je učinjen propust jer dobitnicima jednokratnih nagrada nije lično čestitano, poručuju iz Kabineta gradonačelnika

0

Grad Čačak je u nedelju 17. decembra upriličio prijem učenika i studenata kojima su dodeljene učeničke i studentske stipendije i to učenicima osnovnih i srednjih škola za osvojeno I, II i III mesto na republičkim školskim takmičenjima iz nastavnih predmeta koji se realizuju po programu Ministarstva prosvete i studentima prve godine koji su pri upisu na osnovne akademske ili integrisane akademske studije na državnim fakultetima na konačnoj rang listi ostvarili 95 i više bodova.

Gradska uprava ispravlja propust

– Tom prilikom, postupajući u skladu sa praksom iz prethodnih godina, smatramo da je učinjen propust jer dobitnicima jednokratnih nagrada nije lično čestitano. Svim nagrađenim učenicima i studentima i njihovim roditeljima se izvinjavamo i čestitamo na ostvarenim rezultatima, poručuju iz Kabineta gradonačelnika i dodaju da će u budućnosti ovakve manifestacije, koje su ponos svih nas, biti organizovane mnogo odgovornije, sadržajnije i svečanije.

 

POSTAVI ODGOVOR