Javni toalet u Ovčar Banji ne radi tokom zime

Javni toalet u Ovčar Banji ne radi tokom zime

Prema objašnjenju Marine Majstorović, koja je u Turističkoj organizaciji Čačka zadužena za Ovčar Banju, otvaranje toaleta vezano je za početak turističke sezone jer TOČ nema mogućnosti da ovaj objekat greje tokom zime

0

Javni toalet u Ovčar Banji počinje da radi 1. aprila. Prema objašnjenju Marine Majstorović, koja je u Turističkoj organizaciji Čačka zadužena za Ovčar Banju, otvaranje toaleta vezano je za početak turističke sezone. Ona kaže da trenutno nema najavljenih gostiju ili većih grupa gostiju, zbog čega u Turističkoj organizaciji smatraju da nema razloga za otvaranje toaleta u ovom turističkom mestu. Marina Majstorović dodaje i da se turisti mogu poslužiti toaletima u dva ugostiteljska objekta koji rade u Ovčar Banji.

– Ako neko svrati u Ovčar Banju naravno da treba da uđe u jedan od ova dva objekta i da popije kafu ili da nešto pojede i ujedno da koristi toalet. Ali, nama se niko nije do sada najavljivao i mi ne znamo da je bilo gostiju, kaže Majstorović.

Da se neko najavio mi bismo otvorili toalet“

Marina Majstorović kaže da Turistička organizacija ima plan i program koji poštuje i prema kojem se javni toalet u Ovčar Banji otvara 1. aprila i zatvara tokom novembra.

– Da se neko najavio mi bismo otvorili javni toalet za taj dan, bilo je dovoljno samo da neko da pozove i kaže da dolazi, na primer, pet autobusa i mi bismo otvorili. Ali, to bi bilo samo na jedan dan s obzirom na to da se još nisu stekli uslovi za otvaranje ovog objekta. Mi nemamo uslove za zimski rad javnog toaleta u Ovčar Banji jer bi nam zaledile cevi, imali bismo velike štete, a nemamo mogućnosti da ga grejemo zbog čega ga i zatvaramo tokom zime, rekla je radnica Turističke organizacije Čačak.

POSTAVI ODGOVOR