[rstr_selector]

Jedna poginula osoba u saobraćaju u prethodna 24 časa

Policijska uprava

auto-nezgoda-servis-80x80Prema informacijama iz Policijske uprave u Čačku, na putevima u Moravičkom okrugu u prethodna 24 časa dogodile su se četiri saobraćajne nezgode. Tri nezgode dogodile su se na području Čačka i u njima su tri osobe lakše povređene, dok je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na teritoriji Gornjeg Milanovca jedna osoba poginula. Radari će večeras brzinu kretanja saobraćaja kontrolisati na gradskim saobraćajnicama u Čačku od 22.00 do 06.00.

Vodosnabdevanje

voda-80x80-servis-vodosnabdevanjePrema informacijama iz čačanskog „Vodovoda“, trenutno nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana neće biti ni radova koji bi zahtevali zatvaranje vode, pa je vodosnabdevanje ocenjeno kao uredno.
U Gornjem Milanovcu će do 12.00 sati bez vode biti potrošači u Ulici Tadije Andrića, a od 11.00 do 15.00 časova potrošači u Despotovačkoj i Zmaj Jovinoj ulici dok će ostali delovi grada i okoline vodom biti uredno snabdeveni. Ipak, u gornjomilanovačkom komunalnom preduzeću napominju da će, zbog radova na brezanskom vodovodu, i danas dolaziti do povremenih prekida u vodosnabdevanju svih naselja od Beršića do grada.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-3-servis-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 30 pacijenata i još 37 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavile 36 ambulantnih pregleda i 9 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 54 puta od čega 6 puta na terenu.

Biometeorološka situacija

bio-prognoza-5-servis-obrOčekivane biometeorološke prilike danas će povolјno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u blagoj formi. Učesnicima u saobraćaju se preporučuje povećana pažnja.

Porodilište

bebba-servis-obrU prethodna 24 časa u porodilištu u Čačku su rođena dva dečaka i jedna devojčica, dok u porodilištu u Gornjem Milanovcu ni danas nije bilo porođaja.

Поделите вести