Претрага
[rstr_selector]

Jeftiniji vrtić u Lučanima

Uslugu korišćenja vrtića, roditelji u Lučanima ove godine će plaćati manje nego prošle. Prema rečima predsednice opštine, Vesne Stambolić, lokalna samouprava je u saradnji sa stručnim službama predškolske ustanove došla do kalkulacije koja će roditeljima olakšati plaćanje boravka dece u vrtiću.

– Vrlo pažljivo se planiralo i vodilo računa o svakom dinaru. Niža cena nije urađena na uštrb kvaliteta ishrane dece, celokupnog boravka i smeštaja u predškolskoj ustanovi. Svi su se ponašali odgovorno, domaćinski i roditeljski prvenstveno prema deci. Na ovaj način lokalna samouprava daje doprinos svakom našem građaninu koji ima dete na boravku u predškolskoj ustanovi, kaže Stambolić.

Prijem beba i roditelja će biti nastavljen

Predsednica opštine Lučani kaže da je zbog zime i hladnog vremena prekinuta praksa prijema novorođenih beba i njihovih roditelja svakog prvog četvrtka u mesecu, ali naglašava da će ovi susreti biti nastavljeni sa prvim prolećnim danima.

– Moram tu da istaknem da nas hladni dani nisu omeli da roditeljima novorođene dece uručujemo poklon čestitku u visini od 30.000 dinara. Susrete sa najmlađim, najlepšim i najosetljivijim stanovnicima naše opštine nastavićemo sa prvim lepšim danima, rekla je Vesna Stambolić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *