JP ,,Putevi Srbije“: Izmena saobraćaja zbog radova ispred tunela Trbušani

JP ,,Putevi Srbije“: Izmena saobraćaja zbog radova ispred tunela Trbušani

0
Foto: Arhiva Dženarika Info

Prohodnost puteva je dobra, a saobraćaj van gradskih sredina umerenog intenziteta, saopštio je jutros AMSS.

Slab jutarnji mraz može usloviti pojavu poledice na putevima u planinskim predelima, kao i na deonicama koje prolaze pored rečnih tokova, kroz kotline i klisure, a u toku dana će biti gotovo idealni uslovi za putovanje. Međutim, kasnije posle podne i u toku noći kiša će doneti zahtevnije uslove za vožnju na području severozapadne i zapadne Srbije.

Prema informacijama iz JP ,,Putevi Srbije“, danas će se izvoditi radovi na redovnom održavanju na deonici auto-puta Preljina – Pakovraće, ispred tunela Trbušani, u smeru ka Pakovraću. Tokom izvođenja radova, od 10.00 do 12.00 sati, saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom, dok će vozna i zaustavna traka biti zatvorene za saobraćaj.

Izvode se radovi na redovnom održavanju deonice magistralnog puta Čačak – Kratovska stena, od Parmenca do Ovčar Banje, zbog kojih se saobraćaj radnim danima od 8 do 16 časova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a vikendom se vraća redovan režim saobraćaja.

Isti režim saobraćaja je i na deonici Kosjerić – Varda – Požega, zbog radova na obrađivanju kosina.

Prema podacima Uprave granične policije, nema zadržavanja na putničkim terminalima, dok je i dalje pojačan saobraćaja na teretnim terminalima, a zadržavanja na Mađarskoj i Hrvatskoj granici su višesatna.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR