Претрага
[rstr_selector]

ЈП „Путеви Србије”: Сутра почињу радови на санацији коловоза у Горичанима

Према информацији из ЈП „Путеви Србије”, сутра почињу радови на санацији коловоза на државном путу у Горичанима. Током извођења радова саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила, а радови ће бити обезбеђени адекватном сигнализацијом и опремом, укључујући светлосну сигнализацију. Планирани рок за завршетак радова је 22. септембар.

Данас до 17 часова на снази је обустава саобраћаја због асфалтирања деонице магистралног пута између Новог Пазара и Рашке. Алтернативни путни правац за путничка возила и аутобусе је стари пут Нови Пазар – Рашка.

До 14. августа се изводе радови ауто-путу Милош Велики између Уба и Лајковца, у смеру ка Паковраћу, а од 7 до 15 часова у зони радова за саобраћај је заузета зауставна саобраћајна трака. На истој деоници ауто-пута до 10. августа се изводе радови на санацији клизишта, због којих је затворена зауставна трака у смеру ка Чачку, у дужини од 300 метара.

До краја августа су продужени радови на редовном одржавању магистрале од Парменца до Овчар Бање. Изводе се радним данима од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила.

Због радова на изградњи обилазнице око Горњег Милановца саобраћај је обустављен између Такова и Клатичева, због чега се до Горњег Милановца користе обилазни путеви. Радови на редовном одржавању моста преко реке Деспотовице у Брђанима изводе се до 15. септембра, а саобраћај се на мосту од 7 до 17 часова одвија наизменичним пропуштањем возила семафорима. На деоници Косјерић (Варда) – Пожега изводе се радови на појачаном одржавању од 8 до 16 часова, а саобраћај се одвија према постављеној привременој сигнализацији и опреми.

Поделите вести