[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Karađorđeva ulica danas zatvorena za saobraćaj

Zbog radova na kanalizacionoj mreži, koje izvode radnici čačanskog Vodovoda u Karađorđevoj, do 15.00 časova ulica će biti zatovrena za saobraćaj. Vozači koji prolaze Gospodar Jovanovom i ulicom Kralja Petra I moraju obratiti na singalizaciju koja je postavljena na uglu ovih ulica sa Karađorđevom. Što se tiče vodosnabdevanja, ono funkcioniše bez problema u celom gradu. Kvarova nema ni u Gornjem Milanovcu, tako da je isporuka vode uredna s obzirom na to da nisu planirani ni radovi zbog kojih bi dolazilo do isključenja vode.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na priključenju nove trafo stanice za novu Asfaltnu bazu u Vranićima kod Pazlaka i u delu Milićevaca oko Farme, planirano je isključenje struje 09.00 do 13.00 časova, a zbog radova na modernizaciji opreme i ugradnji sistema daljinskog upravljanja u trafostanici Košutnjak, u istom periodu bez električne energije će biti potrošači u delu Košutnjaka, oko OMV pumpe, u ulicama Filipa Višnjića, 420 i 421.
Radovi u Ivanjici, na kablovskom vodu ulici Dragiše Mićića na Kušićanu, bili su planirani od 8.00 sati, ali su zbog vremenskih uslova pomereni za 11.00, pa će tada doći do isključenja struje u pomenutoj ulici. Očekuje se da će radovi biti završeni u toku ranijih popodnevnih sati.
U Dragačevu će od 9.00 do 15.00 časova zbog planiranih radova na dalekovodu bez struje biti potrošači na području Zeoka i Karaule u Grabu.

Bioprognoza

Biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na nervno labilne osobe i srčane bolesnike. Malaksalost, smanjenje radne sposobnosti i promenlјivo raspoloženje su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Stanje na putevima

Povremeno slaba kiša i danas može u pojedinim krajevima Srbije uslovljavati mestimično vlažne kolovoze, a niska oblačnost preko planinskih prevoja, kao i magla i sumaglica pored reka i u kotlinama u jutarnjim i večernjim satima može otežavati vožnju. Opreznije treba voziti kroz stenske useke i klisure zbog mogućih odrona.
Usporena vožnja vozače očekuje na deonicama na kojima se izvode radovi, kao što je na deonici Takovo – Pranjani gde se radi na rehabilitaciji puta pa se vozila naizmenično propuštaju.
Potpunu obustavu saobraćaja možete očekivati na deonici Pranjani – Trbušani gde se vozila preusmeravaju na lokalni put zbog radova na izgradnji tunela, a
zbog izgradnje nadvožnjaka i pristupne saobraćajnice na budućoj trasi autoputa saobraćaj sa regionalnog puta Gojna Gora – Čačak, preusmerava na lokalnu saobraćajnicu uz pomoć. Na deonici Kokin Brod – Pribojksa banja saobraćaj se od 7 do 16 časova odbija uz naizmenično propuštanje vozila.
Prema podacima Uprave granične policije za putnička vozila na graničnim prelazima nema zadržavanja, dok se teretna vozila zadržavaju duže na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj i Hrvatskoj – na Kelebiji su čekanja oko 6 sati, minuta, na Horgošu pet, na Gradini Batrovcima i Šidu tri sata, a na Bezdanu oko sat vremena.

 

 

Поделите вести