Претрага
[rstr_selector]

Киша доноси мокре коловозе и опасност од одрона

Могућа киша и повремени пљускови најављени за данас, условиће местимично мокре коловозе који могу доносити опасност од одрона кроз усеке и клисуре. Из Оперативног центра АМСС саветују пажљивију вожњу на путевима поред Ибра, Дрине, Лима, на Ђердапској магистрали, али и на путевима у шумским подручјима. Видљивост је углавном добра, осим ниске облачности или слабе сумаглице које могу бити присутне на путевима поред река, канала и у котлинама.

Према информацијама из ЈП „Путеви Србије”, на деоници ауто-пута Милош Велки, Обреновац – Прељина, на петљама Обреновац, Уб, Љиг, Таково и Прељина изводе се радови на обележавању ознака на путу. Радови ће се изводити до 22. априла од 8 до 15 часова, а у зони радова собраћај може бити успорен.

До. 1. маја су продужени радови на редовном одржавању деонице магистралног пута од Парменца до Овчар Бање. Радови се изводе радним данима, од 8 до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила, док се викендом враћа редован режим саобраћаја.

Због радова на рехабилитацији коловозног застора у десној цеви тунела Шарани, саобраћај се одвија двосмерно у левој цеви тунела.

На деоници магистралног пута Кокин Брод – Нова Варош, код Златарског језера, дошло је до одрона. Саобраћај се одвија успорено према постављеној саобраћајној сигнализацији.

 Према подацима Управе граничне полиције, на путничким терминалима тренутно нема дужих задржавања.

Поделите вести