Komisija za pritužbe građana razmatrala prve podneske

Komisija za pritužbe građana razmatrala prve podneske

Komisiji za pritužbe i primedbe, formiranoj kao Radno telo Skupštine Čačka, građani se mogu obratiti u vezi sa svim pitanjima vezanim za rad gradskih uprava i javnih preduzeća i ustanova

2

Komisija za pritužbe i primedbe građana Čačka na rad službi Gradske uprave i javnih preduzeća i ustanova, prošle sedmice je zasedala prvi put i razmatrala četiri podneska.

Kontejnere obezbeđuje „Komunalac“

Prema rečima Milice Prokić, odbornice koja predsedava Komisijom, uspešno je rešena prva primedba koja se ticala dodele kanti za odlaganje smeća građanima i tom prilikom je objašnjeno da građani ne treba sami da kupuju posude za odlaganje otpada nego da se obrate „Komunalcu“ da im ih opredeli.

Na pitanje sugrađanina ko treba da sanira ravan krov koji prokišnjava na stambenoj zgradi, odgovorio je direktor Gradske stambene agencije rekavši da će uvođenje upravnika stambenih zgrada i registracija stambene zajednice rešiti i taj problem.

Na pitanje vezano za rušenje jednog bespravno izgrađenog objekta još se čeka odgovor, dok na primedbu na neprimeren odnos zaposlenih u Katastru Komisija nije mogla da reaguje jer ova služba nije u nadležnosti grada, rekla je Milica Prokić.

2 KOMENTARA

  1. Podnela Sam prituzbe upravniku zgrade za napravljen prekrsaj a nije odgovorio u odredjenom propisanom rolu Koji je sada zastareo.

POSTAVI ODGOVOR