Konjevići i Preljinska Baluga bez struje zbog radova na trafostanici

Konjevići i Preljinska Baluga bez struje zbog radova na trafostanici

0
Foto: Arhiva Dženarika Info
Elektrosnabdevanje

Iz čačanske Elektrodistribucije su za danas najavili radove na redovnoj godišnjoj reviziji trafostanice „Kazanica”, zbog kojih će bez električne energije biti potrošači u Konjevićima i Preljinskoj Baluzi. Planirano je da se radovi izvode od 08.00 do 14.00 časova.

Od sutra do petka 25. novembra na području Gornjeg Milanovca izvodiće se radovi na mreži zbog kojih će od 09.00 do 15.00 časova bez struje ostati deo Nakučana, zaselak Zarići.

Vodosnabdevanje

Snabdevanje potrošača vodom na teritoriji Čačka ovog jutra je uredno. Nema kvarova, a ni planiranih isključenja za danas.

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, na teritoriji Gornjeg Milanovca bez vode su potrošači u naseljima Grobnice i Široko polje. Ekipe Vodovoda su na terenu i rade na sanaciji kvara, a očekuju da će uredno vodosnabdevanje biti ponovo uspostavljeno u toku dana.

Stanje na putevima

Kiša i mokri kolovozi danas mogu doneti teže slove za vožnju, koje će u jutarnjim i večernjim satima dodatno otežavati magla ili niska oblačnost zbog koje je vidljivost na pojedinim deonicama puteva pored reka, jezera, kanala i u kotlinama manja od 100 metara.

Prema najavama RHMZ-a, u noći između nedelje i ponedeljka kiša će preći u sneg u brdsko-planinskim predelima zapadne i jugozapadne Srbije. Iz AMSS-a podsećaju vozače da ako se na kolovozu nalaze sneg, led ili poledica, po zakonu moraju imati sva četiri zimska pneumatika.

Prema informaciji iz JP „Putevi Srbije“, u toku su radovi na redovnom čišćenju tunela u Međuvršju i Ovčar Banji, na delu magistralnog puta Pakovraće – Kratovska Stena, koji će se izvoditi do 23. novembra. Tokom izvođenja radova, od 8.00 do 16.00 časova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnom prelazu Gostun obustavljen je saobraćaj zbog odrona veće količine zemlje na 8km od graničnog prelaza. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Saobraćajna policija

Prema podacima Uprave saobraćajne policije, tokom prethodnog dana u Čačku se dogodilo pet saobraćajnih nezgoda koje su rezultirale jednom teškom i jednom lakom telesnom povredom, a pričinjena je i materijalna šteta. U Ivanjici se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške, a jedno lake telesne povrede. Saobraćajna nezgoda koja se tokom jučerašnjeg dana dogodila na teritoriji Lučana prošla je sa materijalnom štetom, bez povređenih lica.

Radarska kontrola će danas tokom celog dana biti na gradskom području Čačka.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR