Претрага
[rstr_selector]

Konkurs za izbor idejnog rešenja suvenira JP ‚‚Gold gondola”

Opština Čajetina je raspisala konkurs za izbor idejnog rešenja suvenira za JP ‚‚Gold gondola” koji će trajati do 31. januara. Bojana Božanić, direktorka ovog preduzeća, poziva sve zainteresovane koji imaju zanimljive ideje za najlepši suvenir gondole, da se prijave na konkurs i takmiče za jednu od nagrada koje će biti dodeljene najkreativnijim učesnicima.

– Pozivam sve zainteresovane da nam predstave svoje kreativne ideje za rešenja suvenira za JP ‚‚Gold gondola”. Svi koji žele da učestvuju u konkursu treba da znaju da svoje predloge mogu nacrtati rukom i običnom olovkom, a kasnije se ta idejna rešenja mogu dodatno razraditi. Ono što dodatno može da inicira ljude da učestvuju na konkursu jesu nagrade koje ćemo podeliti, kao što su novčana nagrada u iznosu od 200 evra koju će dobiti onaj ko osvoji prvo mesto, drugo mesto dobija nagradni vikend za dvoje na Zlatiboru, dok je nagrada za treće mesto do 10 besplatnih karata za vožnju  gondolom, kaže Bojana Božanić.

Glasanje putem društvenih mreža

Prema njenim rečima, tim koji se sastoji od PR stručnjaka iz Turističke organizacije Zlatibor i drugih nezavisnih ličnosti, odabraće desetak najboljih predloga i objaviti ih na društvenim mrežama gde će svi moći da glasaju za najbolju ideju.

– Najbolji predlozi će nakon 31. januara biti objavljeni na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, tako da će svi moći da glasaju za ono što im se najviše dopada. Rezultate glasanja ćemo objaviti polovinom godine kada ćemo i uručiti nagrade pobednicima, kaže naša sagovornica.

Konkursne prijave treba se šalju na e-mail adresu office@goldgondola.rs ili poštom na adresu JP „Gold gondola” Zlatibor, Ulica  Aleksandra Karađorđevića 34, 31.310 Čajetina, sa naznakom „Za konkurs“.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести