Košarkaški spektakl kakav Čačak zaslužuje

Košarkaški spektakl kakav Čačak zaslužuje

Iako je rezultat bio u drugom planu, igrači „Borca“ pružili su svoj maksimum protiv „Fenerbahčea“, a brojnost publike i atmosfera u hali podsećali su na vremena kada je „Borac“ igrao prvu ligu u SFRJ, rekao je Marko Ivanović, direktor Košarkaškog kluba „Borac“

0

Sinoćnu košarkašku utakmicu između „Borca“ i „Fenerbahčea“, Marko Ivanović, direktor Košarkaškog kluba „Borac“, ocenjuje kao veliki spektakl kakav Čačak i zaslužuje na osnovu svih parametra i igrača koji su u prošlosti igrali za „Borac“.

– Ambijent je bio za pamćenje, a ekipa „Fenerbahčea“ je u poslednjoj četvrtini igrala u najjačem sastavu. U hali se nije čuo ni jedan zvižduk, što znači da je i publika prepoznala značaj trenutka. Naravno, navijali su za „Borac“, što se u prisustvu evropskog prvaka u retko kom okruženju može dogoditi. Ovo je lep uvod u takmičenje u novoformiranoj ABA 2 ligi, kaže Ivanović.

Čačani poznaju košarku

Direktor Košarkaškog kluba „Borac“ ocenjuje i da, u poslednje dve godine od superfinala sa „Partizanom“, „Borčeva“ hala nikada nije bila punija do sinoć.

– Brojnost publike i atmosfera sinoć u hali podsećali su na vremena kada je „Borac“ igrao prvu ligu u SFRJ. Bio je to ambijent kakav se samo poželeti može, a moja je želja da i u narednom periodu hala za svaku utakmicu bude ispunjena do poslednjeg mesta. Mislim da Čačani koji poznaju košarku treba da pokažu kako bodre svoj tim, a Čačani inače izuzetno dobro poznaju košarku. Uz njih i sudije ne mogu da pogreše nego donose odluke prema reakcijama publike, rekao je Ivanović.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR