[rstr_selector]

Krao i od rođenog oca

Gornjomilanovačka policija je uhapsila Dragana T. (1976.) iz sela Ločevci kod Gornjeg Milanovca zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela.

Dragan T. se sumnjiči da je krajem januara ove godine iz kuće Miladina M. iz istog sela ukrao 800 evra, a da je u februaru, uz pretnju, pokušao od istog lica da iznudi dve hiljade evra.

Dragan T. se tereti i da je 2009. godine iz kuće svog oca, u selu Ločevci, ukrao oko 300 hiljada dinara, a zatim je policiji lažno prijavio krađu. Takođe, on je iz jedne mlekare u Takovu, u kojoj je bio zaposlen kao vozač, ukrao oko 70 000 dinara. Zbog svega ovoga, istražni sudija Osnovnog suda u Čačku, odredio mu je pritvor do mesec dana.

Ločevci nisu jedino gornjomilanovačko selo koje se u proteklom periodu našlo na udaru lopova. Meštani Leušića prijavili su više krađa, ali do danas nisu saznali ko je lopov koji im odnosni ne samo mehanizaciju i alat iz pomoćnih zgrada, već i zimnicu i pokućstvo iz domova. Zbog čestih krađa u takovskim selima, jedan pčelar iz sela Ručići postavio je video nadzor u svom pčelinjaku.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести

Хроника

Uhapšeni kradljivci automobila

24.12.2018
Вести | Хроника

Stariji muškarac stradao u požaru u Ostri

21.11.2018