Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Ivanjica: Kušići bez struje zbog kvara na dalekovodu

Elektrosnabdevanje

Na području Ivanjice je došlo do kvara na dalekovodu za Kušiće, zbog čega je celo selo ostalo bez struje. U pogonu ivanjičke Elektrodistribucije kažu da će kvar biti saniran u toku dana.

Prema informaciji iz čačanske Elektrodistribucije, zbog planiranih radova na održavanju mreže, danas od 8.00 do 17.00 časova bez struje će biti manastir Vaznesenje.

Elektrosnabdevanje na teritoriji Čačka od jutros je uredno, bez kvarova i planiranih isključenja.

Na teritoriji opštine Gornji Milanovac, zbog planiranih radova bez struje će od 09.00 do 12.00 sati biti potrošači u Takovu oko škole, na Savinačkom putu i u Klatičevu oko Massa, a od 9 do 14 časova potrošači u Bogdanici zbog radova na dalekovodu.

Vodosnabdevanje

Snabdevanje potrošača vodom na teritoriji Čačka jutros je uredno. Ista je situacija i u opštini Gornji Milanovac.

Stanje na putevima

Prema informacijama iz JP ,,Putevi Srbije“, počeli su radovi na deonici auto-puta u pravcu Bubanj Potoka iz smera Novog Sada u desnoj kolovoznoj traci, između petlje Ostružnica, tunela Straževica i Petlje Orlovača.

Do 15. novembra će pojedini smerovi auto-puta biti zatvoreni, a saobraćaj preusmeren na suprotnu stranu auto-puta. Na petlji Orlovača zatvorena su sve uključenja i isključenja koja iz pravca Novog Sada vode ka Ljigu, Petlovom i Banovom Brdu, ali i za vozače koji dolaze iz pravca Ljiga i Banovog Brda a žele da se uključe na obilaznicu u smeru ka Bubanj Potoku.

Do 28. oktobra izvodiće se radovi na mostu preko Bresničkog potoka, deonica Knić – Mrčajevci. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Do 1. novembra saobraćaj će biti usporen u zoni petlje Pakovraće, zbog radova na izgradnji deonice auto-puta Miloš Veliki, Pakovraće – Požega.

Usporen saobraćaj je i na deonici magistralnog puta Mrčajevci – Kraljevo, zbog radova na izgradnji nadvožnjaka na deonici auto-puta Pojate – Preljina.

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoznog zastora u tunelu Šarani, za saobraćaj se zatvara leva tunelska cev, a saobraćaj se odvija dvosmerno kroz desnu cev tunela.

U toku su radovi na asfaltiranju magistralnog puta između Ribarića i mesta Brnjak, zbog kojih se saobraćaj obustavlja svakog dana, osim nedeljom od 8.00 do 11.00 sati i od 13.00 do 16.00 časova, a alternativni put tokom obustave vodi preko Novog Pazara i Raške.

Radovi se izvode i na deonici Varda – Kostojevići, gde se saobraćaj povremeno odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, kao i na deonici između Bajine Bašte i Perućca, gde radi sanacija klizišta.

Saobraćajna policija

Prema informaciji iz Uprave saobraćajne policije, u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima u toku jučerašnjeg  dana nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Radarske kontrole će danas biti od 08.00 do 12.00 sati u Mojsinju, od 12.00 do 16.00 časova u Mrčajevcima, od 16.00 do 20.00 časova u Lipnici, a od 20 časova do ponoći kontrola brzine kretanja vozila vršiće se u Trnavi.

Поделите вести