Kvar na vodovodnoj mreži kod „Solida“

Kvar na vodovodnoj mreži kod „Solida“

1
Foto: Dženarika Info
Vodosnabdevanje

U Ulici Devet Jugovića u blizini „Solida“, jutros je došlo do kvara na vodovodnoj mreži. Kvar će biti saniran u toku prepodneva a za vreme radova je moguće kratkotrajno zatvaranje vode u Ulici Devet Jugovića i Kolubarskoj.
Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Gornjem Milanovcu prekid u snabdevanju vodom imaju korisnici u ulici Đenerala Terzića. Kvar će biti saniran do 11.00 sati.

Elektrosnabdevanje

Jutros je došlo do kvara u trafostanici „Takovo – Petlja“, zbog čega su bez struje delovi Takova i naplatna stanica Preljina. Kvar će biti saniran u toku prepodneva. U Čačku, Ivanjici, Guči i Lučanima nema većih kvarova na elektromrežama, kao ni planskih isključenja struje.
U Ivanjici će sutra zbog radova na seči rastinja na niskonaponskoj mreži od 09.00 do 14.00 časova bez električne energije biti potrošači u Medovinama, zaseoci Pešići, Vukićevići i Palibrci.

Bioprognoza

Većina hroničnih bolesnika može imati uobičajene tegobe usled relativno nepovoljne biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije i dalje su moguće u vidu reumatskih bolova, glavobolje i neraspoloženja. Svim učesnicima u saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

Hitna pomoć

U hitnoj pomoći u Čačku u toku prethodna 24 sata lekari su pregledali 20 pacijenata, a na terenu su intervenisali 47 puta. U Gornjem Milanovcu hitna pomoć je imala pet intervencija na terenu, a u ordinaciji su lekari pregledali 19 pacijenata.

Stanje na putevima

Vozače će danas pratiti promenljivo stanje kolovoza, slabija vidljivost zbog magle koja na pojedinim deonicama može biti manja od 200 metera poput puteva koji prolaze pored reka, kanala i jezera. Kiša prethodnih je dana donela opasnost od odrona, zato pažljivije treba voziti na putevima koji prolaze kroz klisure i stenske useke.
Juče su počeli radovi u tunelu „Brđani“, na deonici petlja Takovo – petlja Preljina. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena desna traka u tunelu, u smeru ka Čačku, dok se saobraćaj odvija dvosmerno kroz levu saobraćajnu trakuk,
U toku su radovi i na redovnom održavanju tunela „Šarani“, zbog kojih se od 8.00 do 16.00 časova naizmenično zatvaraju leva i desna saobraćajna traka u smeru ka Preljini.
Produženi su radovi na rehabilitaciji deonice Takovo-Pranjani, pa se saobraćaj i dalje odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, a produženi su i radovi na izgradnji tunela na deonica Pranjani – Trbušani, u okviru izgradnje deonica auto-puta Preljina – Požega. Saobraćaj se deonice Pranjani – Trbušani preusmerava na lokalni putni pravac.
Zbog radova na magistralnom putu između Batočine i Kragujevca, zatvorena je desna kolovozna traka, u smeru ka Kragujevcu, dok se smerom koji vodi ka Batočini saobraćaj odvija dvosmerno uz maksimalnu brzinu od 60 km/h.
Prema podacima Uprave granične policije na tertnim terminalima u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj beleže se zadržavanja do 180 minuta s tim što povremeno mogu biti i duža, a zbog formirane kolone teretnih vozila u smeru ka graničnom prelazu „Gradina“, obustavljen je saobraćaj za teretna vozila na naplatnoj stanici Dimitrovgrad. Policija je na terenu i reguliše saobraćaj.

 

PODELI

1 KOMENTAR

  1. Stalno neki kvarovi.,Tek da ne bude dosadnoJa koristim aparat za preciscavanje vode nobel i nikad nemam problem sa snabdevanjem i kvalitetom vode.

POSTAVI ODGOVOR