Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Kvar na vodovodnoj mreži u Obilićevoj ulici

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrU Obilićevoj ulici kod broja 125 jutros je pukla vodovodna cev zbog čega je isključena voda kako bi radnici čačanskog Vodovoda sanirali kvar. Očekuje se da će radovi biti završeni u toku pre podneva. U Gornjem Milanovcu od 9.00 do 12.00 bez vode će biti naselje Takovo oko škole, od 9.00 do 13.00 deo Rudničke ulice i deo Lunjevice.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrČačanska Hitna pomoć je u toku prethodna 24 intervenisala 33 puta na terenu, a u ordinaciji su lekari pregledali 27 pacijenata. U Gornjem Milanovcu dežurni lekari su imali manje posla s obzirom na to da su obavili šest kućnih poseta i 25 ambulantnih pregleda,a u ivanjičkoj Hitnoj pomoći je evidentirano 50 pregleda u ordinaciji i šest na terenu.

Bioprognoza

bioprognozaOčekivane biometeorološke prilike mogu izazvati tegobe kod astmatičara, nervno labilnih, kao i kod osoba sa varirajućim krvnim pritiskom. Kod meteoropata mogući su poremećaj sna i neraspoloženje. U saobraćaju se preporučuje dodatna pažnja.

Policijksa uprava

saobracajna-nezgoda-servis-80x80-obrPrema podacima iz Policijske uprave u Čačku se dogodila jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba lakše povređena, a u Gornjem Milanovcu, Guči i Lučanima nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće do 22.00 časa na gradskim saobraćajnicama, a od 12.00 do 20.00 časova u Mrčajevcima.

Поделите вести