Kvar na vodovodu kod čačanske bolnice

Kvar na vodovodu kod čačanske bolnice

0

Vodosnabdevanje

vodaa-servis-obrPrema podacima iz čačanskog „Vodovoda“, u Ulici Doktora Dragiše Mišovića preko puta ulaza u bolnicu došlo je do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodnevnih časova, ali bi za to vreme građani trebalo da ispoštuju privremenu vertikalnu signalizaciju postavljenu zbog radova. U ostalim delovima čačanskog vodosistema snadbevanje vodom je redovno, baš kao i u Ivanjici i u Lučanima, dok će u Gornjem Milanovcu do 12.00 sati bez vode biti potrošači iz Ulice Dragiše Nikolića, podaci su nadležnih komunalnih preduzeća.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrLekari Hitne pomoći u Čačku su u prethodna 24 časa pregledali 27 pacijenata u ordinaciji i još 47 na terenu. U istom vremenskom periodu njihove kolege u Gornjem Milanovcu obavile su 58 ambulantnih pregleda i 13 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 83 puta od čega 6 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-servis-obrBiometeorološke prilike su povolјnije, ali promenlјivo vreme zahteva opreznost kod hroničnih bolesnika. U drugom delu dana mogući su nervoza, reumatski bolovi i glavobolјa kod svih osetlјivih osoba.

Porodilište

porodiliste-bebe-servis-obrU drugu polovinu maja ulazimo sa dve lepe vesti iz dva okružna porodilišta. To je ujedno i broj koji označava koliko je novih stanovnika Moravički okrug dobio u prethodna 24 časa. U porodilištu u Čačku nije rođena nijedna beba, dok su u porodilištu u Gornjem Milanovcu rođeni jedan dečak i jedna devojčica.

Policijska uprava

policijaa-servis-obrPrema podacima iz Policijske uprave u Čačku u toku proteklog vikenda na putevima Moravičkog okruga dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda. Svih pet nezgoda dogodilo se na području Čačka i u njima su četiri osobe lakše povređene. Radari će danas kontrolisati brzinu kretanja saobraćaja do 18.00 časova u Ivanjici.

PODELI

POSTAVI ODGOVOR