[rstr_selector]

Kvar u kotlarnici na Ljubić keju

Grejanje

Prema infoirmaciji iz JKP za grejanje „Čačak“ registrovan je kvar u kotlarnici na Ljubić keju. Zbog radova na popravci kvara, stanovi na Ljubić keju ostaće bez grejanja od 10.00 do 16.00 časova.

Elektrosnabdevanje

U Gornjem Milanovcu će se od danas do 4. novembra izvoditi radovi na niskonaponskoj mreži zbog kojih će od 08.00 do 17.00 časova dolaziti do isključenja struje u Koštunićima, u zaseoku Damljanovići, a danas i sutra od 08.00 do 15.00 bez struje će biti potrošači na Rudniku, u Kačerskoj ulici i ka Šumskoj kući.

Vodosnabdevanje

Jutros je došlo do kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Ilije Garašanina kod broja šest. Sanacija kvara je u toku i očekuje se da će biti otklonjen u narednih sat vremena. Radova na vodovodnoj mreži biće i u Vidovi i Rošcima, gde su mogući kraći prekidi u vodosnabdevanju.

Bioprognoza

Očekivana biometeorološka situacija će biti relativno povolјna za većinu hroničnih bolesnika, uz umerene aktivnosti tokom dana i slojevito odevanje. Izvesna opreznost se savetuje osobama sa srčanim i respiratornim tegobama, naročito tokom jutra. Moguće su meteoropatske reakcije u blažoj formi u vidu glavobolјe i zamaranja.

Policijska uprava

U Čačku se tokom vikenda dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba teško povređena, a sedam lica je prošlo sa lakšim povredama. U Ivanjici su registrovane dve saobraćajne nezgode a jedno lice je lakše povređeno. U Gornjem Milanovcu i Lučanima vikend je protekao bez saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole biće od 22.00 časa do 02. sata iz ponoći u Mrčajevcima.

Stanje na putevima

Početak novembra obeležiće prijatne dnevne temperature, saobraćaj će se odvijati uglavnom po suvim kolovozima i umerenog je intenziteta van gradskih sredina. Po kotlinama, pored reka i u planinskim predelima jugozapadne, istočne i jugoistočne Srbije magla smanjuje vidljivost.
Od danas do kraja novembra izvodiće se radovi na frezovanju i mašinskom presvlačenju kolovoza na delu
magistralnog puta od Preljina ka Požegi. U zoni radova saobraćaj će se od 8 do 17 časova odvijati usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila.
Danas počinju radovi na sanaciji kolovoza na delu magistralnog puta Bumbarevo Brdo – Mrčajevci, trajaće do kraja novembra, a u zoni radova saobraćaj će se od 8.00 do 17.00 časoa odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, semaforskom signalizacijom.
Produženi su radovi na sanaciji klizišta na deonici Prijepolje-Barski Most, u mestu Zavinograđe. Saobraćaj će se do 1. decembra odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.
Prema podacima Uprave granične policije nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, dok na teretnim povremeno može dolaziti do dužih zadržavanja ka Mađarskoj, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Поделите вести