[rstr_selector]
Foto: Pixabay

Kvarovi na vodovodnim mrežama u Čačku i Gornjem Milanovcu

Vodosnabdevanje

vodaU Ulici Vojvode Stepe kod „OMV“ pumpe došlo je do pucanja vodovodne cevi, a kvar će biti saniran u toku prepodneva, kažu u čačanskom Vodovodu. Moguće je kratkotrajno zatvaranje vode do završetka radova na popravci kvara, a zbog istih je postavljena i privremena saobraćajna signalizacija koju vozači moraju da ispoštuju.
U Gornjem Milanovcu je zbog radova na saniranju kvarova  na vodovodnoj mreži do 11.00 sati voda zatvorena u ulicama Nikole Lunjevice, Kraljice Drage, Tadije Andrića, Teslinoj,    7. jula, Dragiše Mišovića,  Vujanskoj, Braće Aksić i Rada Janićijevića. Od 9.00 do 13.00 časova bez vode će biti Klatičevo i deo Ljutovnice, a do 14.00 naselja Stara čaršija u Brusnici.

Bioprognoza

bioprognoza malaBiometeorološka situacija biće i dalјe relativno povolјna za hronične bolesnike. Blagi oprez savetuje se osobama sa srčanim i respiratornim problemima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi.

Hitna pomoć

hitna-pomocLekari u Hitnim medicinskim službama u Čačku, Gornjem Milanovcu i Ivanjici su u toku prethodna 24 sata imali uobičajen obim posla. U čačanskoj hitnoj pomoći je evidentirano 66 intervencija, od kojih 27 u ordinaciji, a 39 na terenu. U Gornjem Milanovcu su lekari obavili 32 ambulantna pregleda a dva puta su izlazili na teren, dok je u Ivanjici bilo 58 pregleda u Hitnoj pomoća i četiri izlaska lekarskih ekipa na teren.

Porodilište

beba-novorodence-80x80-obrU porodilištu bolnice u Čačku u toku jučerašnjeg dana rođene su tri bebe i to jedna devojčica i dva dečaka, a u isto vreme u Gornjem Milanovcu je rođen jedan dečak.

Policijska uprava

policijaNa području Čačka juče su evidentirane tri saobraćajne nezgode u kojima pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika. Radarske kontrole biće do 11.00 sati u Zablaću, do 12.00 u Bresnici, do 14.00 u Slatini, a od 16.00 do 22.00 časa biće na gradskim saobraćajnicama.

Поделите вести