[rstr_selector]

Kvarovi na vodovodnoj mreži u Čačku

Vodosnabdevanje

voda-servis-obrU Ulici broj 2 na Obrežu noćas je došlo do pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku dana, a do popravke kvara moguća su kratkotrajna isključenja vode. Pored toga, u toku jutra registrovana su još dva kvara i to u ulicama Zelengorskoj i Braće Kovačevića. Radnici čačanskog Vodovoda će u toku prepodneva raditi na saniranju ovih kvarova.
U Komunalnom preduzeću u Lučanima kažu da je došlo do kvara na magistralnom cevovodu Lučani – Guča, ali da najverovatnije neće dolaziti do prekida u isporuci vode. Kvar će biti saniran do 14.00 časova.

Elektrosnabdevanje

eps malaNa području Gornjeg Milanovca od 08.00 do 15.00 časova bez struje će biti potrošači u Gojnoj Gori na izvodu prema Školi i za Saviće, a u Majdanu zaseoci Banovići i Popovići bez napona će biti od 09.00 do 16.00 časova.
U Ivanjici će zbog radova u trafostanici od 09.00 do 14.30 časova bez struje biti zaseok Bradići u Kušićima, a od 12.00 do 14.00 časova naselja Jevac i Kaluško Brdo.
U pogonu Elektrodistribucije u Guči kažu da će danas od 08.00 do 15.00 časova bez struje biti zaseok Pajovići u Turici, dok će zbog radova na niskonaponskoj mreži, koji će se obavljati do kraja meseca zaseok, Milekći u Viči svakog dana ostajati bez struje u vremenu od 08.00 do 15.00.

Porodilište

beba-serbis-obrU čačanskom porodilištu osmog decembarskog dana rođeno je šest beba, četiri dečaka i dve devojčice. U porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu juče nije bilo porođaja.

Hitna pomoć

hitna-servis-80x80-obrČačanska Hitna pomoć intervenisala je u toku prethodna 24 sata 36 puta na terenu a u ordinaciji su lekari pregledali 16 pacijenata. U Gornjem Milanovcu je evidentiran 21 pregled u stanici i 10 kućnih poseta, dok je Hitna pomoć u ivanjici imala 63 intervencije od kojih je 7 bilo na terenu.

Biometeorološka prognoza

bioprognoza-2Biometeorološka situacija pogodovaće hronično obolelim i osetlјivim osobama. Izvesne tegobe mogu imati srčani bolesnici, a u područjima sa maglom oprez se savetuje i astmatičarima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u blažoj formi.

Policijska uprava

policijaPrema podacima iz čačanske Uprave Saobraćajne policije u toku jučerašnjeg dana u Čačku su evidentirane dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba lakše povređena, a u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Gornjem Milanovcu pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika.
Radarske kontrole biće od 08.00 do 16.00 časova na gradskim saobraćajnicama u Čačku, a od 09.00 do 13.00 časova u Ivanjici.

Поделите вести