Ljubić kej dobija igralište i teretanu na otvorenom

Ljubić kej dobija igralište i teretanu na otvorenom

Projekat izgradnje dečjeg igrališta i teretane na otvorenom finansira kompanija NIS u okviru konkursa „Zajednici zajedno“

0

Na Ljubić keju su prošle nedelje počeli radovi na izgradnji dečijeg igrališta i teretane na otvorenom, koji će se nalaziti u blizini postojećeg sportskog igrališta za decu. Miloš Stevanić, vršilac dužnosti direktora Sportskog centra „Mladost”, kaže da je ovaj projekat, koji sprovodi kompanija NIS, odobren na konkursu „Zajednici zajedno”. On očekuje da će radovi biti završeni za desetak dana, ali napominje da sve zavisi od vremenskih uslova.

Sadržaji za decu na površini od 360 kvadrata

– Teretana na otvorenom će biti slična onoj koja se nalazi u okviru Sportskog centra ‚‚Mladost”, a koju je donirao ‚‚Auto Čačak Komerc”, dok će dečije igralište sadržati jednu veću igraonicu u sklopu koje će biti postavljene ljuljaške i klackalice. Igralište će  biti površine 360 kvadrata i biće prekriveno posebnom podlogom koja sprečava eventualnu povredu dece. Meteorolozi najavljuju lepo vreme u narednim danima tako da očekujemo da će radovi biti završeni na vreme, kaže Stevanić.

POSTAVI ODGOVOR