„Maksima” iz Lučana – Sinonim za društvenu odgovornost

„Maksima” iz Lučana – Sinonim za društvenu odgovornost

Pored onacije materijala za sanaciju crkve u Goračićima, „Maksima” je od početka godine dala svoj doprinos renoviranju osnovne i srednje škole u Lučanima i Guči, osnovne škole u Kotraži i dečjeg vrtića u Lučanima

0

Pravoslavna crkva u Goračićima nedavno je sanirana zahvaljujući donatorima, a jedan od njih je i kompanija „Maksima“ iz Lučana. Prema rečima Marije Taisić, direktora proizvodnje u ovoj fabrici, „Maksima“ je samo od početka ove godine donirala svoje proizvode za sanaciju još tri verska objekta, ali i za osnovne i srednje škole, kao i za dečije vrtiće.

Pomoć u sanaciji i renoviranju onima kojima je neophodna

– Kada je u pitanju sanacija pravoslavne crkve u Goračićima naša firma je donirala materijal, a to su boje za farbanje unutrašnjih zidova, kao i fasadne boje kojima su obnovljeni spoljašni zidovi. Ideju za tu donaciju osim sveštenika koji je odgovoran za to da crkva dobije neko novo i obnovljeno ruhu, dao nam je i sam izvođač koji je izašao u susret time što je uložio svoj rad i angažovanje svojih zaposlenih, to je jedan skroman doprinos, a sama crkva je dobila renovirane zidove koji će dugo godina trajati. Ja bih naglasila da smo firma koja društvenom odgovornošću pomaže i dečije vrtiće i škole, a ako gledamo period od početka ove godine tu je bila donacija za osnovnu i za srednju školu u Lučanima i u Guči, za osnovnu školu u Kotraži, kao i za dečiji vrtić u Lučanima čija se ozbiljna sanacija i renoviranje radi poslednjih šest meseci, navodi Marija Taisić.

 

POSTAVI ODGOVOR