[rstr_selector]
Image by Oto Zapletal from Pixabay

Manji kvarovi na elektromrežama u Čačku, Dragačevu i Ivanjici

Elektrosnabdevanje

Zbog kvara na dalekovodu za Kablar, bez struje su potrošači u Jančićima, a kvar će biti saniran u toku prepodneva. U Dragačevu su u kvaru četiri trafostanice u Kaoni i to Timok, Stojkovići, Pajovići i Livade, a u Ivanjici ima kvarova na niskonaponskoj mreži u selima, u pitanju su manji kvarovi u Kovilju, Kušićima, Katićima i Vučku. Kvarovi će biti sanirasni u toku dana.
U Gornjem Milanovcu nema većih kvarova na elektro mreži a u toku su radovi na dalekovodu zbog kojih je bez struje deo industrijske zone i područje prema Ljunjveci, Jablanica. Radovi će biti završeni do 10.00 sati.

Hitna pomoć

U hitnoj medicinskoj službi u Čačku, lekari su pregledali 13 pacijenata u toku prethodna 24 sata, a na terenu su imali više posla i obavili su 48 kućnih poseta. Milanovačka hitna pomoć je izlazila šest puta na teren, a u ordinaciji je evidentirano 11 pregleda.

Bioprognoza

Povolјna biometeorološka situacija pogodovaće većini hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima. Kod meteoropata su mogući neraspoloženje i smanjenje radnih sposobnosti. U saobraćaju se preporučuje opreznost.

Uprava saobraćajne policije

U Kuželjevoj ulici u Čačku juče je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je oboren pešak koji je zadobio teške telesne povrede, ali prema podacima iz Uprave saobraćajne policije nije životno ugrožen. Na ostalim saobraćajnicama u gradu nije bilo nezgoda koje nisu evidentirane ni na seoskom području, kao ni u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima.

Поделите вести