Претрага
[rstr_selector]

Manji kvarovi na vodovodnoj mreži

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obrKako saznajemo u čačanskom „Vodovodu“, u Preljini kod prodavnice „Vir“ postoje dva kvara na vodovodnoj mreži. Oba će biti sanirana u toku dana. U Beogradskoj ulici kod Medicine rada za danas su planirani radovi na priključenju vodovodne mreže. Moguće kratkotrajno isključenje vode na pomenutim ulicama do završetka radova. U ostalim delovima vodosistema u Čačku snadbevanje vodom je redovno. Prema informacijama iz gornjomilanovačkog komunalnog preduzeća, danas će od 8.00 do 12.00 sati bez vode biti potrošači u Rudničkoj ulici. Vodosnabdevanje u ostalim delovima Moravičkkog okruga ovog utorka je uredno. U Ivanjici, Lučanima i Guči nema kvarova na vodovodnoj mreži, a nema ni planiranih radova zbog kojih bi voda bila isključivana.

Elektrosnabdevanje

dalekovod-servis-obrIz Elektrodistribucije u Gornjem Milanovcu najavljuju da će od danas do 28. oktobra svakog dana od 9.00 do 16.00 časova bez električne energije biti stanovnici gornjeg kraja Ljevaje. Takođe, sutra, 26.oktobra gornjomilanovački električari radiće i na trasi od Beršića prema Ločevcima, Takovu i Paunovića polju od 9.00 do 10.00 i od 15.00 do 16.00 časova.
Kako su najavili iz pogona Elektrodistribucije u Guči danas će od 8.00 do 15.00 bez napona biti potrošači u Gornjem Dubcu zbog radova na dalekovodu, dok je za danas i sutra takođe od 8.00 do 15.00 planirano i isključenje u Diljinu zbog seče rastinja u zoni dalekovoda.
Prema najavi iz Elektrodistribucije Čačak sutra, 26.oktobra, zbog radova u trafostanici, od 9.00 do 11.00 bez električne energije biće stanovnici naselja Kaluđerice.

Grejanje

grejanje-1-servis-obrSistem daljinskog grejanja u Moravičkom okrugu danas funkcioniše bez problema, ali će zbog prognoziranih visokih dnevnih temperatura najverovatnije biti isključivan u toku dana. Kvarova nema, a ni planiranih radova.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-servis-obrLekari službe Hitne medicinske pomoći u Čačku u toku prethodna 24 časa u ordinaciji su pregledali 46 pacijenata, a na teren su izlazili 45 puta. U Gornjem Milanovcu je evidentirano 26 ambulantnih pregleda i 7 kućnih poseta. Ivanjički lekari intervenisali su 64 puta od čega 5 na terenu.

Biometeorološka prognoza

bio-prognoza-servis-obrDanas se očekuje nastavak relativno povolјne biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se i dalјe savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje najizraženije će biti u košavskom području.

Porodilište

bebee-servis-obrOvog utorka iz porodilišta nam stiže obilje lepih vesti. Moravički okrug je u prethodna 24 časa postao bogatiji za devet stanovnika. U porodilištu u Čačku rođeno je šest dečaka i jedna devojčica, a u porodilištu u Gornjem Milanovcu jedan dečak i jedna devojčica.


Policijska uprava

policija-servis-obrPrema informacijama iz Policijske uprave u Čačku u toku prethodna 24 časa na teritoriji Moravičkog okruga dogodile su se dve saobraćajne nezgode, obe u Čačku i u njima je jedna osoba zadobile lake telesne povrede. Raspored radarskih kontrola u našem okrugu danas je sledeći: 7.00-18.00 Čačak, 7.00-14.00 Preljina-Majdan, 14.00-18.00 Parmenac i 8.00-16.00 Ivanjica.

 

 

Поделите вести