[rstr_selector]

Marko Danilović pobednik biciklističke trke „Nagrada Čačka”

U organizaciji biciklističkog kluba Borac i Biciklističkog saveza Srbije, u Čačku je juče održana trka „Nagrada Čačka“. Ove godine trka je održana iz dva dela. Pre podne vožena je drumska trka na kružnoj stazi u Trbušanima i Prijevoru, a popodne je vožena ulična trka gradskim ulicama Čačka. Drumska trka bodovala se i za Kup Srbije, a sabiranjem bodova iz obe trke proglašen je pobednik, Marko Danilović, koji je odneo ,,Nagradu Čačka”. On je u drumskoj trci pobedio, dok je u uličnoj trci osvojio treće mesto.

Dvostruka pobeda za Borac u drumskoj trci

U drumskoj trci u kategoriji seniora, koji su vozili zajedno sa juniorima, biciklisti Borca ostvarili su dvostruku pobedu. Naime, Marko Danilović je osvojio prvo, Stefan Stefanović drugo mesto, dok je Jovan Rajković bio četvrti, što je bilo dovoljno da Borac zauzme ubedljivo prvo mesto ispred Partizana i Metalca.

U uličnoj trci pobedio junior iz Aranđelovca

U popodnevnoj uličnoj trci koju su vozili seniori i juniori, pobedio je junior iz Aranđelovca, Đorđe Đurić, koji je bio ispred Dušana Veselinovića iz Partizana i Marka Danilovića iz Borca. Sveukupni pobednik trke je Marko Danilović, ispred Dušana Veselinovića iz Partizana i Stefana Stefanovića.

,,Nagrada Čačka” u juniorskoj konkurenciji u rukama bicikliste Partizana

U juniorskoj konkurenciji pobednik „Nagrade Čačka” je Admir Kolašinac iz Partizana, ispred Stefana Sretenovića iz Borca i Stevana Jovanova iz Čukaričkog. Kod kadeta sveukupni pobednik je Jovan Divnić iz Partizana, drugi je David Luković iz Metalca, a treći je Igor Nadoveza iz somborskog S Tima. U kategoriji mlađih kadeta pobednik je Mihailo Stolić iz S Tima, drugi je Lazar Stekić iz Partizana, dok je treći Dejan Cogoljević iz Borca. Kod devojaka u mladjim kategorijama pobednica je Sara Počuča iz S Tima, druga je Bojana Vujasinović iz istog tima, dok je treća Sara Janković iz kluba Radnički. Najuspešnija seniorka bila je Maja Savić iz novosadskog Dubla.

Pre početka glavnog programa održano je i Prvenstvo Čačka za učenike osnovnih škola, na kojem je najuspešnija bila Osnovna škola „Milica Pavlović”.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *