Претрага
[rstr_selector]

Miniranje Liške stene završeno, na putu Lučani-Guča vozila se propuštaju naizmenično

Radovi na miniranju Liške stene, koji su počeli početkom avgusta prošle godine i zbog kojih je potpuno bio zatvoren put  Lučani – Guča, su završeni. Ostalo je da se uklone gromade stenske mase i da se sanira oštećeni kolovoz, a saobraćaj će se do tada odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, rekla je Vesna Stambolić, predsednica opštine Lučani.

– Mogu reći da su radovi pri kraju, ali da se saobraćaj odvija otežano, prisustvom semafora i naizmeničnim propuštanjem vozila. Svakako je moguće da se tuda prolazi, odnosno da se ne koriste postojeći alternativni pravci. Miniranja su završena, postavljene su zaštitne mreže, ostalo je još da se uklone velike gromade stenske mase. Asfaltiranje tog dela puta se očekuje kada se poboljšaju vremenski uslovi, kaže naša sagovornica.

Završetak radova kasni zbog nepredviđenih okolnosti

– Rok za završetak radova je bio 15. novembar, ali zbog nepredviđenih okolnosti, odnosno zbog količine i tvrdoće materijala koji je trebalo da bude uklonjen, ta saobraćajnica još uvek nije završena, kaže Vesna Stambolić i podseća da je izvođač radova preduzeće „Putevi Srbije“ koje je po nalogu saobraćajnog inspektora započelo sanaciju ove stene zbog bezbednosti saobraćaja.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести