Претрага
[rstr_selector]

Mirno na putevima Moravičkog okruga

Policijska uprava

Na putevima Moravičkog okruga u toku jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radarske kontrole će danas biti na teritoriji Čačka do 14.00 časova, a u Lipnici do 16.00.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku je u prethodna 24 sata imala 70 intervencija, od tog broja 28 pregleda je obavljeno u ordinaciji, a 42 na terenu. Lekari gornjomilanovačke Hitne pomoći su imali 25 ambulantnih pregleda i obavili su sedam kućnih poseta.

Bioprognoza

Biometeorološke prilike danas mogu imati povoljan uticaj na hronično obolele i osetljive osobe, ali se izvestan oprez ipak savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Preporučuje se boravak na otvorenom, uz adekvatno odevanje i umerenu fizičku aktivnost.

Porodilište

U porodilištu Opšte bolnice u Čačku u prethodna 24 sata rođene su dve bebe, dečak i devojčica, dok u Gornjem Milanovcu u istom vremenskom periodu nije bilo porođaja.

Vodosnabdevanje

Prema informacijama iz nadležnih preduzeća, u Čačku i Gornjem Milanovcu u toku dana neće biti prekida u snabdevanju korisnika vodom usred planiranih radova na vodovodnoj mreži.

Поделите вести