Претрага
[rstr_selector]
Foto: Dženarika Info

Mirno na putevima Moravičkog okruga

Vodosnabdevanje

cesma1_80x80U Ulici Nikole Tesle kod broja 19 došlo je do kvara na vodovodnoj mreži, a prema informaciji iz čačanskog Vodovoda, biće saniran u toku pre podneva. Moguće je kratkotrajno zatvaranje vode do završetka radova, a u delu ulice gde se izvode radovi  postavljena je privremena vertikalna signalizaciju na koju vozači treba da obrate pažnju. U Gornjem Milanovcu jutros ima više kvarova na vodovodnoj mreži pa će do 11.00 sati isporuka vode biti obustavjlena u delu Ulice Kneza Aleksandra od plavog mosta do  kraja ulice, zatim u Rudničkoj ulici i naselje oko  magistrale, u Gospodar Jevremovoj, Gavrila Principa i Provomajskoj.

Hitna pomoć

hitnaU Hitnoj pomoć i Čačku u toku prethodna 24 sata evidentirano je 49 pregleda, a na terenu su lekari intervenisali 42 puta. U Gornjem Milanovcu je zabeležene 43 hitne intervencije od kojih 37 u ordinaciji, a šest na terenu. Ivanjička Hitna pomoć obavila 82 intervencije od kojih je 77 bilo u ordinaciji, a pet na terenu.

Bioprognoza

bioprognozaDanas se očekuje relativno povolјna biometeorološka situacija za većinu hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata je moguća glavobolјa.

Policijska uprava

stop2Na putevima u Moravičkom okrugu u toku prethodna 24 sata nije bilo saobraćajnih nezgoda. U Upravi saobraćajne policije kažu da će radarske kontrole biti do 11.00 sati u Zablaću, do 12.00 u Bresnici a od 16.00 do 22.00 časa na gradskim saobraćajnicama.

Stanje na putevima

autoputVozače danas očekuju letnji uslovi vožnje sa umerenim i prijatnim temperaturama i bez vanrednih zastoja na autoputevima i uz dobru prohodnost na svim glavnim putnim pravcima. Lepo vreme i umerene dnevne temperature odgovaraju i biciklistima i motociklistima zato je njihovo prisustvo na putevima širom Srbije veliko, a posebno unutar gradova i turističkih mesta, pa se svim učesnicima u saobraćaju savetuje dodatna opreznost koja je neophodna i zbog mnogobrojnih radova i izmena u saobraćaju.
U toku su radovi na uređenju bankine na putu između Požege i Arilja, a radova ima i na vijaduktu na obilaznici oko Čačka, kao i na putu između Uzića i Sevojna gde se vozila uz pomoć semafora  naizmenično propuštaju sa mogućim desetominutnim zastojima.
Radovi na presvlačenju kolovoza na deonici Kovačevića pesak – Požega, usled kojih je na snazi bila obustava saobraćaja su završeni, a izvode se radovi na mašinskom i ručnom krpljenju udarnih rupa na deonici od raskrsnice na izlazu iz Požege prema Kosjeriću do Prijanske petlje. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Porodilište

bebee-servis-obrU čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođeno je šest beba i to četiri dečaka i dve devojčice.

Поделите вести