Mirno na putevima u Moravičkom okrugu

Mirno na putevima u Moravičkom okrugu

0
Policijska uprava

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije u Čačku, Gornjem Milanovcu, Ivanjici, Guči i Lučanima u toku jučerašnjeg dana nije bilo saobraćajnih nezgoda. Za danas nisu plannirane radarske kontrole, ali se vozačima i pored toga savetuje da poštuju sve saobraćajne propise, naročito ograničenja brzine kretanja, kao i da imaju više tolerancije i strpljenja za volanom.

Vodosnabdevanje

U Knićaninovoj ulici je došlo do prekida u snabdevanju vodom zbog pucanja vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodneva, a u ulici je postavljena cisterna sa vodom.
Kvar je registrovan i u Ulici 659 u Kulinovcima, biće saniran u toku dana, a za vreme radova je moguće kratkotrajno redukovanje u snabdevanju vodom.
U Gornjem Milanovcu je zatvorena voda u delu Brusnici, Crni vrh a očekuje se da će radovi na saniranju kvara biti završeni do 13 časova. Ulica Stanimira Ralovića bez vode će biti 9 do 12, sati a Ulica Miloša Velikog od 9 do 11 sati.

Elektrosnabdevanje

Zbog radova na dalekovodu od 9:00 do10:00 sati bez električne energije biti potrošači u delu Mršinaca i Goričana, dok će deo Kačulica i Lazca, potes Tabar, bez struje biti od 9 do 16 časova.
Na području Gornjeg Milanovca zbog radova u trafostanici od 8 do 16 časova struje neće imati zaseok Rapaj Brdo u Nevadama, a u Srezojevcima se nastavljaju radovi na niskonaponskoj mreži pa će i danas od 8 do 16 časova bez struje biti zaseok Vukovići.

Hitna pomoć

Lekari u čačanskoj Hitnoj pomoći pregledali su u toku prethodna 24 sata 15 pacijenata, a na terenu su intervenisali 45 puta. U Gornjem Milanovcu evidentirano je ukupno 16 interencija od kojih 10 u hitnoj medicinskoj službi, a šest na terenu.

Bioprognoza

Poboljšanje biometeorološke situacije doprineće smanjenju tegoba kod većine hronično obolelnh. Oprez se savetuje astmatičarima. Pojačana koncentracija se preporučuje u saobraćaju.

Porodilište

U čačanskom porodilištu u toku prethodna 24 sata rođene su četiri bebe i to četiri dečaka. U Gornjem Milanovcu je rođen jedan dečak.

 

 

 

PODELI

POSTAVI ODGOVOR