Претрага
[rstr_selector]

Mladić nastradao u požaru u Ciglarskoj

U požaru koji je jutros oko šest sati izbio u jednoj kući u Ciglarskoj ulici u Čačku smrtno je stradala mlađa muška osoba. Prema rečima načelnika Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga, Dragiše Broćića, uzrok požara i okolnosti pod kojima je muškarac nastradao biće naknadno ustanovljene.

Uzrok smrti i požara za sada nepoznati

Načelnik Odeljenja za vanredne situacije Moravičkog okruga izjavio je danas da je vatrogasno-spasilačka ekipa dojavu o požaru u Ciglarskoj dobila u 6.19, a da je na mesto događaja stigla pet minuta kasnije.

– Na mesto požara poslata su dva vozila sa četiri vatrogasca koji su utvrdili da gori 30 kvadratnih metara stambenog prostora od ukupno 80. Prilikom intervencije vatrogasci su pronašli beživotno telo mlađe muške osobe, ali uzrok njegove smrti, baš kao ni uzrok požara u ovom trenutku nisu poznati i oni će naknadno biti ustanovnljeni daljim istražnim radnjama. Uz stambeni objekat koji je jutros goreo u požaru, nalazi se i jedan objekat za pripremu brze hrane koji nije bio zahvaćen vatrom. Intervencija vatrogasno-spasilačke jedinice trajala je do 7.15, rekao je Broćić.

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Сродне вести