[rstr_selector]

Mоравички округ: Искључења електричне енергије због кварова и планираних радова

У оквиру радова на редовном одржавању трафостаница и далековода, данас ће у Чачку од 10 до 13 часова доћи до прекида у напајању електричном енергијом потрошача у Улици Миленка Никшића, од моста до раскрснице са Цигларском улицом.
На територији Ивањице од данас до 21. марта изводиће се радови на редовном одржавању мреже ниског напона због којих ће од 8 до 17 часова без електричне енергије остајати заселак Окрајак у насељу Ненадића Брдо.

Због радова на реконструкцији мреже ниског напона у Горњем Милановцу, који се изводе до петка, и данас ће, од 9 до 16 часова, без електричне енергије бити део Такова, од Пауновића поља до Савиначког пута, а од 9 до 17 часова део Дружетића, засеоци Стевовићи и Николићи. До 16. марта, од 8 до 17 часова електрична енергија се искључује потрошачима у Горњој Врбави, који се напајају са трафо станице „Космос”.

Према информацији из погона Електродистрибуције у Гучи, за данас нема планских искључења, а због квара на нисконапонској мрежи без електричне енергије је део Ртара. Радови на поправци квара обављаће се у току пре поднева.

Поделите вести