Претрага
[rstr_selector]

Моравички округ: Планска искључења због радова на електромрежама

На подручју Горњег Милановца данас ће због радова на електромрежи од 8 до 15 часова без електричне енергије бити део Церове, извод за Штуловиће и Јефтиће, а од 9 до 15 часова део Такова, који се напаја са трафостанице Пауновића Поље, на изводу према Крстовићима.

Из Погона Електродистрибуције у Гучи и за данас је најављено искључење због радова на изградњи новог далековода, па ће од 8 до 18 часова без електричне енергије бити делови Котраже, засеоци Вујичићи, Пртењаци, Пауновићи и Несторовићи.

Због радова на замени стубова и реконструкцији мреже, који ће се данас изводити на територији Чачка, од 8 сати и 30 минута до 14 часова без електричне енергије биће корисници у делу Улице Радована Јовановића од броја 37 до 65 и у Улици 28.
Од 11 до 14 часова планирано је искључење у делу Трбушана, према пољу и Морави, потес Слатина, а од 12 до 15 часова у делу Прељине, код триангле, у Коњевићима код старе кафане и у делу Балуге, код Чемернице и фирме Сур Тек.

У Ивањици ће се данас изводити радови на одржавању мреже ниског напона због којих од 9 до 18 часова електричну енергију неће имати потрошачи у насељу Баре, а данас и сутра од 8 до 17 часова у насељу Будожеља, заселак Старчевица.

Поделите вести