Mrčajevci: Uklonjene pijačne tezge koje su blokirale odvodni kanal

Mrčajevci: Uklonjene pijačne tezge koje su blokirale odvodni kanal

Tokom poslednjeg talasa obilnih padavina, tezge su sprečavale odlazak vode kroz kanal, pa je tada poplavljen put, a po nalogu Komunalne inspekcije ti platoi od dasaka su uklonjeni

1

Pijačne tezge u Mrčajevcima koje su bile postavljene na putu ka Bresnici, uklonjene su nakon nedavnih obilnih padavina koje su napravile velike probleme na seoskim putevima. Prema rečima Radoslava Bogićevića, predsednika Saveta mesne zajednice Mrčajevci, tezge su bile postavljene na kanalu koji je služio za odvođenje površinskih i bujičnih voda, a uklonjene su po nalogu Komunalne inspekcije, nakon čega su pročišćeni odvodni kanali.

– Tokom poslednjeg talasa obilnih padavina, tezge su sprečavale odlazak vode kroz kanal, pa je tada poplavljen put. Dolazila je Komunalna inspekcija koja je naredila da se ti platoi od dasaka uklone. Prilikom poslednje poplave koja je zadesila našu Mesnu zajednicu, poplavljen je restoran „Fleks”, tako da verujem da su oni intervenisali da se tezge uklone i da se produbi kanal. Mislim da ta mini pijaca više neće raditi, ali sve zavisi od odluke nadležnih, kaže Bogićević.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR