Претрага
[rstr_selector]

Muzička škola dobija novu zgradu

Pojava muzičkih talenata iz Čačka na nacionalnoj umetničkoj sceni u poslednjih nekoliko godina, u velikoj meri se može pripisati radu zaposlenih u Muzičkoj školi “Dr Vojislav Vučković”. Zajedno sa isturenim odeljenjima u Gornjem Milanovcu, Lučanima i Guči, škola broji ukupno 416 osnovaca i 54 srednjoškolca.

Narednog septembra u muzičku školu krenuće još 51 osnovac i 20 srednjoškolaca. Čačanski đaci Muzičke škole u narednoj školskoj godini nastavu neće pratiti na sadašnjoj adresi, jer se uveliko radi na priprema za gradnju nove školske zgarde. Slavoljub Nikolić, direktor Muzičke škole, za narednu nedelju najavljuje radove na izgradnji dugo čekanog objekta ove obzarovne ustanove:

{soundcloud}https://soundcloud.com/user123456789123/slavoljub-nikoli{/soundcloud}

Prema Nikolićevim rečima, tokom radova uprava i računovodstvo biće smešteni u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.

Na kraju svake školske godine učenici i profesori Muzičke škole organizuju svojevrstan muzički događaj u Čačku, kome se pored roditelja raduje i probrana čačanska publika željna ove vrste muziciranja. Oko 450 đaka, zajedno sa svojim profesorima, održaće seriju koncerata pod nazivom “Dani Muzičke škole”, o čemu govori Slavoljub Nikolić.

{soundcloud}https://soundcloud.com/user123456789123/branko-tanaskovi-2{/soundcloud}

Поделите вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *